Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat stunten en gaat portemonnee trekken voor peperdure Argentijn’

Ajax is voornemens om te gaan stunten op de transfermarkt. Zo hebben ze erg veel geld over om Cristian Pavon naar Amsterdam te halen. Hij staat nu nog onder contract bij Boca Juniors die erg veel geld voor hem vraagt.

Clubwatcher Mike Verweij haakt in met een update: “Vorige week is er gesproken tussen Henk Veldmate en het management van Pavon, in Zuid-Amerika. Maar wat ik begrijp, is hij op dit moment nog niet de eerste keuze. Het is de aftastende fase, alle mogelijkheden worden in kaart gebracht. Maar hij is zeker een serieuze optie. Ödegaard heeft het stempel ‘te slap’, type Dennis Johnsen, die het ook niet maakte bij Ajax. Ik denk dat hij deze kant niet op komt.”

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

“Pavon is een geweldige speler en had op weg naar het WK een prijskaartje van 40 miljoen om zijn nek. Maar op het WK heeft hij niet goed gepresteerd, en daarna raakte hij geblesseerd. Dus nu komt hij opeens wél in beeld en is hij wél haalbaar. Als hij het niveau van vóór het WK weer haalt, zou hij een enorme versterking zijn”, besluit Verweij in Kick Off.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.