Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund legt officieel bod neer bij Ajax voor middenvelder’

Borussia Dortmund is overtuigt en wil deze zomer haar selectie gaan versterken met Hakim Ziyech. Daarom hebben de Duitsers een officieel bod neergelegd bij Ajax voor de creatieve middenvelder. Dit weet het medium TuttoMercatoWeb te melden.

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Ziyech wil dolgraag de stap naar het buitenland maken en heeft aangegeven te zoeken naar een club die bij hem past. In eerder stadium liet de 26-jarige middenvelder weten in Dortmund een geschikte club te zien. Men hoopt hem naar verluidt voor ruim 30 miljoen euro op te halen, al circuleren er ook hogere bedragen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.