Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 40 miljoen euro aftikken voor Eredivisie-spelers’

Ajax gaat een ongekende smak geld binnen harken deze zomer maar aan de andere kant zal er ook weer geinvesteerd moeten gaan worden. Hans Kraay jr heeft wel een tip voor de Amsterdammers. Zo zouden ze in zijn ogen 20 miljoen euro moeten betalen om Martin Odegaard los te weken van Real Madrid en nog eens 20 om Alexander Isak over te nemen van Borussia Dortmund.

René van der Gijp zegt meteen: “Real Madrid gaat Ödegaard niet verkopen. Wat denk je van die Jadon Sancho? Manchester City heeft hem voor 6 miljoen euro aan Borussia Dortmund verkocht en nu is hij 70 miljoen waard…”

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Hij gaat verder: “Wat natuurlijk wel zo is, is dat hij geen versterking is voor Madrid. Maar ik kan wel begrijpen dat Zidane hem in de voorbereiding drie weekjes wil zien, en daarna leen je hem lekker een jaar uit aan Ajax.” Valentijn Driessen richt zich op de vraagprijs van Real: “Ik weet niet precies hoeveel het is, maar ze laten hem natuurlijk niet voor niets gaan.”

Kraay probeert het toch nog een keer: “Maar als je Ziyech kwijtraakt en je een echte nummer negen zoekt, dan zou je toch zomaar 20 miljoen euro voor Isak en 20 miljoen voor Ödegaard uit kunnen geven?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.