Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Sterkhouder Juventus valt uit op training en mist Ajax mogelijk’

Problemen bij Juventus. Gisteren op de training is verdediger Giorgio Chiellini namelijk uitgevallen met een blessure. Volgens het medium La Gazzetta dello Sport raakte hij geblesseerd aan zijn kuit en zat doorspelen er niet langer in.

De medische staf van de nummer één van de Serie A zal overuren moeten draaien om de international van Italië fit te krijgen en het is de vraag of dit überhaupt wel mogelijk is. Doet hij niet mee, dan vormt Daniele Rugani het hart van de defensie samen met Leonardo Bonucci, die natuurlijk gewoon in actie zal komen.

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Er wordt momenteel nog ietwat geheimzinnig gedaan over het al dan niet meespelen van Ronaldo, maar alles wijst erop dat de Portugese superster wel aan de aftrap zal staan. Hij raakte geblesseerd in de interland tussen zijn land en het Servië van Dusan Tadic, maar hervatte de groepstraining al op zondag. Oefenmeester Massimiliano Allegri en middenvelder Miralem Pjanic lieten eerder al weten dat ze verwachten dat Ronaldo meedoet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.