Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo gaat morgen spelen tegen Ajax’

De kans is groot dat Cristiano Ronaldo morgen ‘gewoon’ aan de aftrap zal staan in de kraker tegen Ajax. Dit weet zijn trainer Allegri te melden. Verder verklapt hij ook al dat Daniele Rugani de opvolger van de ontbrekende Giorgio Chiellini zal worden.

Laatstgenoemde raakte geblesseerd op de training en velen vermoedden Andrea Barzagli daarom achterin, maar de keuze valt dus op de jonge Rugani. Ook Douglas Costa, net als Ronaldo net terug na lang blessureleed, is klaar om weer minuten te gaan maken. Emre Can ontbreekt wél bij De Oude Dame.

Vermoedelijke opstelling Juventus tegen Ajax: Szczęsny; Cancelo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić, Cristiano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.