Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Daardoor keert Ajax nooit meer echt terug aan de top’

Ajax neemt het vanavond in de Champions League op tegen Juventus. Het gaat om de kwartfinales van het toernooi en het is een geweldige prestatie van de Amsterdammers hoever ze zijn gekomen. Dat vindt ook Allessandra Bocchi van de Gazetta dello Sport.

In gesprek met De Telegraaf noemt hij Ajax ‘een droom’. “Telkens verrast de club op internationaal niveau. Alle Italiaanse fans vinden Ajax een prachtige club. De magie wordt alleen telkens doorbroken”, vertelt de sportjournalist.

“Net als alle andere keren zal het elftal worden leeggekocht. De grote talenten verdwijnen allemaal naar de topclubs in Europa en daardoor keert Ajax nooit meer echt terug aan de top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.