Voetbal4u.com

Italië Opstelling Juventus: ‘Coach Allegri neemt een paar moeilijke beslissingen’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Juventus op het programma. Om 21.00uur zal er worden afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Allegri de trainer van de Oude Dame heeft een paar moelijke beslissingen te nemen.

Zo moet hij het doen zonder de ervaren verdediger Giorgio Chiellini. In Daniele Rugani beschikt hij echter over een goede vervanger die al meerdere malen onderdeel heeft uitgemaakt van het Italiaanse nationale team. In de verdediging krijgt hij gezelschap van Alex Sandro en João Cancelo op de flanken en Leonardo Bonucci in het centrum… Wojciech Szczesny staat natuurlijk tussen de palen.

Op het middenvelder wordt Sami Khedira, die dit seizoen lang blessureleed kende, hoogstwaarschijnlijk gepasseerd ten faveure van de Uruguayaanse controleur Rodrigo Bentancur. Blaise Matuidi en Miralem Pjanic zijn zekerheidjes. Wat betreft de aanval kunnen we stellen dat Cristiano Ronaldo begint. De Portugese superster wordt vergezeld door Mario Mandzukic en Federico Bernardeschi, waardoor Paulo Dybala op de bank zit.

Verwachte opstelling Juventus: Szczesny; Cancelo, Rugani, Bonucci, Sandro; Bentancur, Matuidi, Pjanic; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.