Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cristiano Ronaldo weigerde te luisteren naar technische staf in duel met Ajax’

Vooraf aan de wedstrijd tussen Ajax en Juventus was het maar de vraag of Cristiano Ronaldo aan de aftrap zou verschijnen. Hij deed het uiteindelijk en was ook direct verantwoordelijk voor de treffer die ze maakte.

Dit was tegen het advies van de medische staf van De Oude Dame in, zo claimt analist Hans Kraay Junior te weten in Voetbalpraat op FOX Sports. “Ik heb begrepen dat de dokter tegen de Juventus-trainer heeft gezegd: eigenlijk is het onverantwoord als Ronaldo gaat spelen.”

“Het schijnt zo te zijn dat Ronaldo heeft gezegd: kan mij het verrotten wat jullie denken, ik doe mee. Wij hadden tijdens de wedstrijd ook de indruk dat-ie 68 of 70 procent is”, aldus Kraay tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!