Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft plannetje met nieuwe aanwinst Kik Pierie’

Fox Sports analist Arnold Bruggink denkt dat Ajax Kik Pierie direct  weer gaat verhuren. Dit zei hij gisteren in de Europa League-uitzending van de zender.

“Ik denk dat ze die wel weer gaan verhuren. Aan Heerenveen? Of wie dan ook”. “Dat maakt niet zoveel uit. Met deze jongens gaan ze een soort imperium opbouwen. Uiteindelijk worden ze meer waard en kun je ze altijd nog verkopen.”

Kenneth Perez plaatst daar vraagtekens bij. “Fysiek zit hij goed in elkaar, hij was ook heel erg bezig met coachen en hij kan voetballen. Dat is niet het belangrijkste voor een verdediger, maar zeker bij Ajax vragen ze dat wel van je. En hij heeft op zijn achttiende al honderd wedstrijden in de Eredivisie gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.