Voetbal4u.com

Champions League “Dit Ajax kan de Champions League echt winnen”

Wat niemand ooit nog voor mogelijk had gehouden lijkt dus echt nog te kunnen. Een Nederlandse club die de Champions League weet te winnen. Arnold Bruggink analist van Fox Sports is namelijk helemaal onder de indruk van de campagne van de Amsterdammers in de Champions League.

“Het was fantastisch. De sfeer in zo’n stadion maakt de meeste indruk op die jongens, maar die wedstrijd was van zo’n ongekend hoog niveau”, jubelt Bruggink een dag later nog steeds. “Je gaat tactisch kijken naar Ajax. Ook Juventus, maar ik vond Ajax met name van zo’n ongekend hoog niveau. Tactisch zo gedisciplineerd. Je kon echt zien waar ze op gehamerd hebben.”

Bruggink vervolgt: “Ik heb echt met open mond zitten. Het was fantastisch. Als je dit niveau haalt tegen zo’n sterke tegenstander, dan kan je de Champions League echt winnen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.