Voetbal4u.com

Spanje ‘Sergio Ramos dreigt Real Madrid met sensationele transfer’

Sergio Ramos spelet al 14 jaar voor Real Madrid maar daar zou zomaar eens een einde aan kunnen komen. De centrale verdediger dreigt namelijk met een vertrek. Hij vindt het namelijk de hoogste tijd voor een opwaardering van zijn contract.

Naar verluidt wil de Spanjaard 18 miljoen euro per jaar gaan verdienen in het Bernabéu. Als aanvoerder wil hij grootverdiener worden, een rol die op dit moment in handen is van de Welshman Gareth Bale.

Real Madrid wil vooralsnog echter niet over de brug komen. Ramos vreest op zijn beurt dat een nieuwkomer hem zelfs voorbij gaat qua jaarsalaris en dus dreigt hij met een transfer, zo weet Don Balón. Het Spaanse medium stelt dat de verdediger wil nadenken over Paris Saint-Germain, dat met hem in de gelederen op internationaal succes aast.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!