Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Excelsior wil bekend Feyenoord-talent aantrekken’

Excelsior hoopt Joel Zwarts te kunnen contracteren. De aanvaller staat nu nog onder contract bij Feyenoord waar hij aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt.

“Ik denk wel dat hij kwaliteiten heeft die zouden passen in de Eredivisie”, vertelt Excelsior-directeur Ferry de Haan in FC Rijnmond. “Hij heeft al bij ons gezeten, we wilden hem een contract aanbieden, maar toen ging hij naar Feyenoord. Hij heeft wel kwaliteiten die we nu niet hebben, hij is wel interessant.”

De Haan zelf is overigens genoemd als nieuwe technisch directeur van Feyenoord. “Als je voor zo’n functie gevraagd wordt moet je er meer dan serieus over na denken”, reageert de oud-voetballer. “Of het het juiste moment is voor mij persoonlijk weet ik niet. Het is niet aan de orde en ik ben er ook zeker niet mee bezig.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.