Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag laat weten wat de mindset is tegen Excelsior en geeft statement af’

Vanavond speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Excelsior. De Amsterdammers verdedigen de koppositie tegenover PSV op doelsaldo. Ze staan negen doelpunten voor maar willen dit graag verder uitbouwen. Dat is dan ook de mindset van de Amsterdammers. Verwacht wordt dat trainer Erik ten Hag zeer offensief voor de dag zal gaan komen. Dit weet het AD te melden.

Het medium verwacht namelijk dat Klaas-Jan Huntelaar aan de aftrap zal verschijnen. Dusan Tadic keert terug naar de linkerflank, waar David Neres op rechts zal spelen. Hakim Ziyech zal een linie naar achteren spelen en dat gaat ten koste van Lasse Schöne.

Noussair Mazraoui keert op zijn beurt weer terug na een schorsing. Dat gaat ten koste van Joël Veltman, die tegen Juventus (1-1) nog een uitmuntende indruk maakte.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Ziyech, De Jong; Neres, Huntelaar, Tadic.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.