Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grote transferproblemen op handen voor Jordy Clasie’

Jordy Clasie speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord maar staat nog tot 2020 onder contract bij Southampton. Bij die club heeft hij geen toekomst meer maar ze willen nog wel een transerfsom voor hem beuren.

De Telegraaf schrijft op zaterdagmorgen over de controleur en de traditionele Eredivisie-topclub: “De kans is niet groot dat Clasie, die nog tot 2020 onder contract staat bij de Engelse club, in Southampton zal blijven. Hij wil terug naar Nederland, maar Feyenoord heeft niet de middelen om hem te kopen van de Saints, die hem eerder in Rotterdam ophaalden voor 15 miljoen euro.”

Clasie bevindt zich dus in een flinke spagaat. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op 6,5 miljoen euro, maar Feyenoord heeft gewoonweg het geld niet om hem aan te trekken. In ons land zijn er eigenlijk maar twee clubs die dat wel zouden kunnen doen: Ajax en PSV. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de middenvelder voor de Amsterdammers of de Eindhovenaren gaat spelen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.