Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Paris Saint-Germain bezig met megaoperatie bij Ajax’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain greep naast Frenkie de Jong maar nu zetten ze in op een aantal andere spelers van de Amsterdammers. Ze willen Donny van de Beek en David Neres overnemen.

Het is natuurlijk de grote vraag of directeur spelerszaken Marc Overmars allebei deze spelers wil laten gaan. Eerder liet hij immers weten dat er niet meer dan vijf sterkhouders zouden vertrekken… en op dat aantal zit je nogal snel, zeker bij een dubbeltransfer van Van de Beek en Neres. Het is gissen naar het bedrag dat Paris Saint-Germain zou willen betalen voor zijn beide transferdoelwitten. De verwachting is dat Ajax vele tientallen miljoenen euro’s vraagt. De Braziliaan kost 40 tot 80 miljoen euro en zijn Nederlandse teamgenoot 25 tot 40 miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.