Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV pakt uit met zeer verrassende opstelling tegen De Graafschap’

PSV speelt morgenmiddag om 12.15uur een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. De Eindhovenaren hebben een doelsaldo goed te maken van dertien doelpunten op Ajax. Gaan de Eindhovenaren hier een eerste stap inzetten? De verwachting is dat Mark van Bommel zijn basiself ten opzichte van Vitesse gaat wijzigen.

Het is namelijk goed mogelijk dat Eríck Gutiérrez eindelijk weer eens aan de aftrap mag verschijnen. De Mexicaanse zomeraanwinst schrijft namelijk op Twitter: ‘Succes is waar een goede voorbereiding en een mogelijkheid samen komen. Kan niet wachten.’ Veel PSV-fans zijn overtuigd: Gutí verklapt een rentree in de basis!

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.