Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is in de Eredivisie de club die het beste bij mij past’

Officieel is het nog niet maar de kans is zeer groot dat Kik Pierie volgend seizoen in het shirt van Ajax speelt. Alles lijkt in orde te zijn en akkoorden liggen er alleen moet de transfer nog wel even afgerond worden.

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt de jonge stopper: “Ik heb nog niet officieel getekend. En zolang dat nog niet is gebeurd, ben ik nog geen werknemer van Ajax.” Desondanks durft hij best vooruit te kijken: “Ajax is de club in Nederland die het beste bij me past. Als je kijkt naar hun filosofie, naar het type voetbal dat ze spelen.”

Pierie gaat verder: “Als het allemaal doorgaat, is dit een uitdaging die ik aan moet gaan. En dan moet ik maar laten zien dat ik bij de beste elf spelers hoor. Zo gaat dat bij een topclub. Je krijgt geen garanties op speeltijd. Het is aan mij de taak om te laten zien wat ik kan. Dat ik ook op dat niveau thuishoor.” Ajax betaalt vermoedelijk een bedrag van 4 tot 5 miljoen euro voor de diensten van zijn doelwit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.