Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong gaat sowieso mee naar Juventus’

Morgen staat de kraker tussen Juventus en Ajax weer op het programa. De Amsterdammers moeten sowieso scoren om door te gaan naar de halve finales van de Champions League. Het beloofd een helse klus te gaan worden en dan is er ook nog het missen van Nicolas Tagliafico en het twijfelgeval Frenkie de Jong. Hij gaat wel zeker mee naar Turijn.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Ajax hoopt dat Frenkie de Jong dinsdag klaar is voor de kraker tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League. De middenvelder vliegt morgen ‘gewoon’ mee met de selectie naar het Italiaanse Turijn. Daar zal moeten blijken of De Jong definitief fit genoeg is om te spelen. De middenvelder viel gisteren tegen Excelsior al na een halfuur spelen uit met hamstringklachten. Ajax-trainer Erik ten Hag en wilde geen enkel risico nemen met de bepalende speler. Jurgen Ekkelenkamp kwam voor hem in het veld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.