Voetbal4u.com

Champions League ‘Juventus gaat Ajax vanavond met deze opstelling bestrijden’

Vanavond staat de kraker in de Champions League op het programma tussen Juventus en Ajax. De verwachting is dat de ‘Oude Dame’ gaat starten met een 4-3-3 systeem. Dit weet het medium Sky Sport Italia te melden.

Het Italiaanse medium verwacht niet dat Moise Kean aan de aftrap zal verschijnen als vervanger van Mario Mandzukic. De jonge spits werd de afgelopen dagen volop getipt, maar vermoedelijk krijgen Paulo Dybala en Federico Bernardeschi de opdracht om sterspeler Cristiano Ronaldo te ondersteunen in de voorhoede.

Achterin is Giorgio Chiellini niet inzetbaar. Emre Can en Blaise Matuidi, eveneens vraagtekens de afgelopen dagen, lijken wél in actie te komen.

De vermoedelijke opstelling van Juventus: Szczesny; Cancelo, Rugani, Bonucci, Sandro; Can, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.