Voetbal4u.com

Eredivisie Nikos Machlas “Zlatan was crazy, Mido was gevaarlijk”

Zón 15 jaar geleden speelde de Griekse spits Nikos Machlas samen met Zlatan Ibrahimovic en Mido bij Ajax. Hij laat zich nu uit over beide extravagante spelers. “Zlatan was crazy, Mido was gevaarlijk. Die schaar die Mido eens naar Zlatan gooide scheerde rakelings langs mijn hoofd. Zlatan en Mido konden elkaar op het veld niet uitstaan, maar daarbuiten waren ze beste vrienden, samen met Andy van der Meyde. Ik ging ook veel om met André Bergdolmo, Cristian Chivu en Bogdan Lobont”, vertelt Machlas aan VICE Sports.

“Ik zat ooit met Chivu en Zlatan in café Palladium in Amsterdam. Zlatan droeg witte sportsokken. Cristian en ik zeiden: ‘Zlatan, dat ziet er niet uit man. Wat denk je dat Nederlandse vrouwen vinden van jongens met witte sportsokken. Zo krijg je nooit een vriendin.’ Hij haalde zijn schouders op, maar later kwam hij terug van de wc met blote voeten in zijn schoenen, haha. Zo zie je dat ook Zlatan zijn onzekerheden had. Veel mensen vinden hem arrogant, maar als hij zichzelf God noemt, is dat een soort act. Ik ken Zlatan als iemand met een groot hart. Ik ben met mijn vriend Yannis Anastasiou een keer naar een wedstrijd van PSG geweest. Zlatan gaf mij zijn shirt, voor Giorgos”, besluit Machlas zijn relaas.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.