Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Juventus – Ajax (1-2) Champions League

Ajax heeft vanavond voor een daverende verrassing gezorgd door Juventus met 1-2 te verslaan. Door het 1-1 resultaat van vorige week zijn ze nu door naar de halve finales van de Champions League. Een ongekende prestatie.

Het begin van de wedstrijd begon een beetje stroef en De Oude Dame had het betere van het spel. Ze kwamen dan ook op voorsprong via Cristiano Ronaldo die een hoekschop snoeihard binnen kopte. Niet veel later was het Donny van de Beek die orde op zaken stelde door de 1-1 binnen te schuiven achter de Juventus-doelman. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het Ajax dat het beste van het spel had. Ze kregen een aantal erg grote kansen maar de bal ging er niet in. Uiteindelijk was het Matthijs de Ligt die uit een corner de 1-2 binnen kopte. Dit was tevens de eindstand.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *