Voetbal4u.com

Eredivisie Opnieuw een Afhaker: ‘Juventus moet na Mandzukic en Chiellini vanavond nog een speler missen’

Juventus moet het vanavond tegen Ajax niet alleen doen zonder Mario Mandzukic en Giorgio Chiellini maar nu is bekend dat ook middenvelder Emre Can nog niet fit genoeg is voor een basisplek bij de Oude Dame. Dit weet Sky Italia te melden.

Verder claimen onder meer de Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport dat Allegri niet voor Moise Kean zal gaan als vervanger van Mandzukic in de spits, maar voor Paulo Dybala. Achter de naam van Joao Cancelo, schuldig aan de blunder voorafgaand de 1-1 van David Neres van vorige week, staat nog een vraagteken. Het is ook mogelijk dat Matteo de Sciglio deze keer de voorkeur krijgt bij De Oude Dame.

Vermoedelijke opstelling Juventus: Szczesny; Cancelo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Matuidi, Bentancur, Pjanic; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.