Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Phillip Cocu en Gio van Bronckhorst kandidaat voor dezelfde vacature’

Zowel Phillip Cocu als Giovanni van Bronckhorst zijn kandidaat om Fred Rutten op te volgen als trainer van Anderlecht. Rutten vertrok vandaag in onderling overleg bij de club uit Brussel.

De Deen Kasper Hjulmand is naar verluidt kandidaat nummer één om de Nederlander op te volgen, maar er worden ook andere namen genoemd. Zo sluit bookmaker Bingoal niet uit dat de clubleiding wederom kiest voor een trainer uit ons eigen kikkerlandje.

Cocu was in januari al een serieuze optie voor Anderlecht, maar op dat moment besloot de oud-trainer van PSV en Fenerbahçe een aanbod af te slaan. Voor de oefenmeester zou een dienstverband in Brussel te vroeg komen na het debacle in Istanbul, maar mede dankzij Frank Arnesen wacht mogelijk een herkansing.

Van Bronckhorst vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord en liet eerder al weten dat er nog weinig interesse is getoond. Mogelijk gaat Anderlecht de oud-international wél een baan aanbieden. Overigens komt ook Dick Advocaat ter sprake bij deze bookmaker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.