Voetbal4u.com

Eredivisie Marco van Basten voorspelt return tussen Juventus en Ajax

Volgens de voormalige topspits Marco van Basten gaat Ajax het vanavond niet redden tegen Juventus. Hij denkt dat ‘De Oude Dame’ doorgaat naar de halve finales van de Champions League.

In de Corriere di Torino vertelt Van Basten: “Juventus gaat met 2-1 winnen en Cristiano Ronaldo gaat andermaal scoren. Ajax is sterk en ik kijk graag naar de ze manier van spelen. Aan de bal is hert een show, maar niet wanneer ze  moeten verdedigen.”

Van Basten is kritisch op de Serie A. “Er zit een te groot verschil tussen de nummers één en twee. Het is niet leuk om een competitie af te werken waar het verschil zo groot is. De andere clubs zullen daar iets aan moeten doen”, aldus de Nederlander, die zelf voor AC Milan speelde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.