Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United ziet af van PSV’ers en richt vizier nu op David Neres’

Manchester United werd al geruime tijd gelinkt aan de PSV’er Steven Bergwijn en Hirving Lozano maar ze lijken nu een ommezwaai te hebben gemaakt. Ze willen namelijk David Neres proberen over te nemen van Ajax.

De Mancunians hebben zich volgens onder meer The Sun gemeld in de race om de Braziliaan, die ook aan onder andere Arsenal wordt gelinkt. Zijn goede optredens in de Champions League tegen Real Madrid en Juventus hebben Solskjaer en co overtuigd dat Neres meer potentie heeft dan Lozano en Bergwijn, claimt de boulevardkrant te weten. De dribbelaar zou Amsterdam kunnen gaan verlaten voor minstens 55 miljoen euro, komende zomer.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.