Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV neemt transferbesluit over topscorer Luuk de Jong’

Er dreigt een leegloop aan te komen voor PSV. Er is veel belangstelling voor de vleugelflitsers Hirving Lozano en Steven Bergwijn maar ook Luuk de Jong heeft over interesse niet te klagen. Maar de Eindhovenaren willen hun topscorer absoluut niet kwijt.

‘Als het aan PSV ligt, blijft De Jong na dit seizoen nóg een jaar in Eindhoven, of er moet een enorm hoog bedrag op tafel komen van een geïnteresseerde club. Hij heeft nog een contract tot medio 2021’, schrijft het Eindhovens Dagblad vanochtend.

‘De Jong is bezig aan het beste seizoen in zijn carrière. De 28-jarige spits speelt een handvol jaren bij PSV en is in Eindhoven niet meer weg te denken uit de basis. De ploeg zou een acuut probleem hebben als hij met zijn scorend vermogen en leiderschap wegvalt. (…)  Voor PSV moet er in dat geval een flink bedrag op tafel komen, alvorens de club over een vertrek wil nadenken.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.