Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo laat Juventus beven met boodschap’

Cristiano Ronaldo is ontroostbaar na het verlies van zijn Juventus tegen Ajax in de Champions League. Volgens het medium Don Balon twijfelt hij dan ook over zijn toekomst bij De Oude Dame.

De Portugese superster gaat met Juventus opnieuw een kampioenschap toevoegen aan zijn erelijst, maar de achtste opeenvolgende titel boeit hem in zekere zin niet. De steraanvaller is gehaald om de ‘Oude Dame’ naar Europese glorie te leiden en dat is ondanks zijn treffers tegen Ajax niet gelukt. In ieder geval niet dit seizoen…

Het Spaanse medium schrijft dat Ronaldo een duidelijke eis heeft neergelegd bij Juventus. De Portugees wil dat de clubleiding actie gaat ondernemen om volgend seizoen beter voor de dag te komen in de Champions League. Ondertussen flirt Ronaldo zelfs met een alternatief plan.

Ronaldo zou namelijk zijn gepolst of hij een terugkeer bij Manchester United ziet zitten. Coach Ole Gunnar Solskjaer zou 130 miljoen euro willen spenderen om de sterspeler terug te halen op Old Trafford. In het verleden werd dit idee telkens afgeschoten, maar zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft er naar verluidt wel oren naar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.