Voetbal4u.com

Eredivisie NIEUWE AANWINST: “Ajax en Barcelona zijn voor mij altijd dé clubs geweest”

Gisteren werd bekend dat Kik Pierie de komende vijf seizoenen in het shirt van Ajax zal spelen. De Amsterdammers betalen een transfersom van zón vijf miljoen euro voor hem aan SC Heerenveen. De centrumverdediger blijkt een duidelijk toekomstplan voor zichzelf te hebben uitgestippeld: eerst naar Amsterdam verhuizen en vervolgens naar Barcelona.

In een interview met Voetbal International zegt hij: “Ik heb mijn ambities altijd wel op een rijtje gehad. Eerst Heerenveen, dan de Nederlandse top en hopelijk ooit de absolute top. Ajax en Barcelona zijn voor mij altijd dé clubs geweest. Heerenveen is het nest waarin ik al meer dan tien jaar leef, daar heb ik veel waardering en respect voor. Ik heb veel aan de club te danken, heb er veel geleerd. Dat ik op het punt sta te vertrekken bij een club die als thuis aanvoelt, is een gekke gedachte, maar het brengt ook weer nieuwe uitdagingen en doelen met zich mee. Daar heb ik ontzettend veel zin in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.