Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat er alles aan doen om de ‘Key Players’ te behouden voor Ajax’

De spelers van Ajax staat volop in de schijnwerpers bij de grote clubs uit de Eredivisie dus het wordt een helse klus voor TD Marc Overmars om de selectie bij elkaar houden. Toch gaat hij er alles aan doen om de ‘key players’ voor de club te behouden. Dit zegt hij in een gesprek met De Telegraaf.

Frenkie gaat weg en daar zullen er heus nog wel één of twee (Matthijs de Ligt red.) bijkomen, maar het is de bedoeling de rest bij elkaar te houden.” De beleidsbepaler weet echter ook wel dat dat een megaklus wordt: “Onze spelers laten het stuk voor stuk zien op het allerhoogste podium. Op dat niveau oordelen de absolute topclubs over wel of niet kopen.”

Ajax staat in de halve finale van de Champions League, maar dat is geen haalbaar doel voor de volgende seizoenen. “We hebben de lat voor onszelf nu wel heel erg hoog gelegd. Deze prestatie elk jaar verwachten, is niet realistisch. Overwinteren is al redelijk uniek. Het doel wordt elk jaar de groepsfase van de Champions League te halen.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.