Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV bieden miljoenen op deze Zuid-Amerikaanse speler’

Zowel Ajax als PSV willen de selectie een impuls geven met dezelfde speler. Het gaan om de centrale verdediger Edson Alvarez die in Mexico onder contract staan bij Club America. Beide clubs zouden een bod van 8 miljoen euro hebben neergelegd voor hem.

Omdat de biedingen conform de vraagprijs van de Mexicaanse club zijn mag de jonge centrumverdediger zijn toekomst zelf bepalen. De Amsterdammers maken momenteel naam in de Champions League en dat is natuurlijk een grote pre, maar de Eindhovenaren beschikken over twee landgenoten van de stopper in de personen van Érick Gutiérrez en Hirving Lozano, al komt de eerstgenoemde vrijwel nooit in actie en vertrekt de laatstgenoemde vermoedelijk in de zomer.

PSV heeft nou eenmaal een streepje voor in Midden-Amerika door de historie van samenwerkingen met onder meer Hectór Moreno en Andrés Guardado. Desondanks zou Álvarez dus nog piekeren over zijn belangrijke toekomstbeslissing. Hij heeft nog wel eventjes de tijd, want we hebben het over een transfer die gestalte moet krijgen in de aankomende window.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.