Voetbal4u.com

Champions League ‘Nieuwe klap dreigt voor Spurs in aanloop naar Ajax-clash’

In de heenwedstrijd in de Champions League tegen Ajax moet Tottenham Hotspur het doen zonder de sterkhouders Kane en Son en nu dreigt er weer een steunpilaar de wedstrijd te moeten missen. Het gaat om middenvelder Moussa Sissoko.

Volgens Spurs-manager Mauricio Pochettino dreigt Sissoko een week of twee buitenspel te staan. De middenvelder heeft een liesblessure opgelopen in de returnwedstrijd tegen Manchester City (4-3) en de Argentijnse coach is voor de eerste ontmoeting met Ajax ‘niet optimistisch’ over diens herstel.

Tottenham Hotspur speelt in aanloop naar de heenwedstrijd nog tegen Brighton & Hove Albion en West Ham United. Volgens Pochettino is de kans klein dat Sissoko (dit seizoen 39 wedstrijden ingezet) in actie komt voor de Londenaren. Ook Harry Winks is een twijfelgeval voor deze ontmoetingen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.