Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax hangt dit ongekende prijskaartje om de nek van David Neres’

Marc Overmars heeft een prijskaartje van 60 miljoen euro om de nek gehangen van David Neres. Dit weet het Franse Telefoot te melden. Geinteresseerd clubs zullen dus een extreem diepe portemonnee moeten hebben.

Ajax heeft de afgelopen maanden al enkele topaanbiedingen ontvangen voor Neres. Zo wilde Borussia Dortmund zo’n 35 miljoen euro betalen en het Chinese Guangzhou Evergrande kwam in januari zelfs met een bod van circa 45 miljoen euro op de proppen. Telkens besloot Overmars een ‘nee’ te verkopen.

De Braziliaanse dribbelaar overweegt Ajax ditmaal wél te verlaten. Neres heeft zich zowel nationaal als internationaal wel bewezen, met onder meer zijn debuut in de nationale ploeg als beloning. Die status zou hij na dit seizoen graag willen omzetten in een miljoenentransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.