Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat geld laten rollen, grote naam zullen komen’

Ajax is niet van plan om met de pakken neer te gaan zitten. De verwachting is dat de selectie zal worden uitgedund maar daartegenover staat een vreselijke grote zak geld. Veel van dit geld zal worden besteed aan de aankoop van nieuwe spelers. Dat stelt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf.

“Ik denk dat Marc Overmars linksback Nicolás Tagliafico gewoon aan zijn contract gaat houden. Hij kon al bijtekenen (dat weigerde de Argentijn, red.), maar heeft ook nu nog gewoon een contract tot 2022. Sommige spelers zijn toezeggingen gedaan, zoals Ziyech en De Ligt, die hebben al min of meer gehoord dat ze weg mogen. Maar ik weet niet of er überhaupt wel 5 à 6 spelers weg zullen gaan. Ik denk dat Ajax zoveel mogelijk gaat proberen alles bij elkaar te houden. Ik denk dat Tagliafico wel weg wil als hij ziet wat voor clubs zich voor hem melden, maar Ajax heeft de touwtjes in handen. Zij kunnen zeggen: ‘Je gaat niet weg’. Dan gaat hij ook niet weg.”

“Ajax zal ook heel veel gaan investeren als dat nodig is. De namen die je links en rechts al hoort geven wel aan dat Ajax er alles aan doet om weer een topselectie te krijgen. Daar zal heel veel geld gaan rollen”, besluit Verweij de Kick Off Podcast van de krant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.