Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool en Man United mengen zich plots in de strijd om Ajacied’

Zowel Liverpool als Manchester United hebben interesse om Noussair Mazraoui over te nemen van Ajax. Dit weet de Spaanse krant Marca te melden. Ze zouden onder de indruk zijn geraakt vanwege zijn optredens in de Champions LEague dit seizoen.

Met 43 officiële optredens is Mazraoui bezig aan een goed seizoen bij Ajax. Op dit moment is de rechtsback geblesseerd, maar Liverpool en United overwegen alsnog een bod uit te brengen op de Ajacied. Zijn multifunctionele inzetbaarheid speelt daarbij ook een belangrijke rol.

United ziet in Mazraoui naar verluidt de opvolger van Ashley Young, waar hij bij Liverpool zou moeten concurreren met Trent Alexander-Arnold. United lijkt daardoor de beste papieren te hebben. Ajax lijkt echter niet van plan om hem deze zomer al te verkopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.