Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars laat beoogde aanwinst keihard vallen na slechte periode’

De interesse van Ajax in Ritsu Doan is verdwenen. Voor de winterstop werd hij nog evenals Kik Pierie uitgenodigd door de Amsterdammers om de wedstrijd tegen Real Madrid bij te wonnen maar daarna is de interesse verdwenen. De kans is groot dat dit komt vanwege een vormdip van de Japanse middenvelder. Dit weet Valentijn Driessen te melden in het programma Veronica Inside.

Pierie is inmiddels wel gecontracteerd voor het volgende seizoen. FC Groningen lijkt voor een eventuele zomertransfer van de Japanner afhankelijk van buitenlandse topclubs. In de zomer toonde Shakhtar Donetsk al serieuze interesse, maar naar verluidt wees Groningen 8 miljoen euro af.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.