Voetbal4u.com

Eredivisie Matthijs de Ligt: “Daar doe je PSV mee tekort”

Ajax wist afgelopen zaterdag met de hakken over de sloot met 0-1 te winnen van FC Groningen. Klaas-Jan Huntelaar was de matchwinner. Een soort PSV overwinning werd er hier en daar gemompeld. Toch is Matthijs de Ligt het daar niet helemaal mee eens.

In het Algemeen Dagblad zegt hij: “Daar doe je PSV mee tekort. Zij hebben ook een goed voetballende ploeg. Met dit seizoen de kwaliteit dat ze veel wedstrijden in de slotfase hebben gewonnen.”

Dat doen de Amsterdammers de laatste tijd echter óók. Neem het duel met Groningen dus, maar ook de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1)… “We trekken dat soort wedstrijden nu wél over de streep. Dat is een groot verschil met de afgelopen jaren. We vechten voor elkaar. Dat is ook onderdeel van een goed team zijn. Dat zit in bepaalde karakters van spelers, maar we zijn als team op dat vlak ook echt gegroeid dit jaar. We weten dat we goed kunnen voetballen, maar dat het ook neerkomt op knokken met en voor elkaar. Dat moeten we nog een paar wedstrijden volhouden.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook