Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie heeft duidelijke favoriet voor Ajax – Tottenham Hotspur

Volgende week staat het treffen tussen Ajax en Tottenham Hotspur op het programma. Robin van Persie heeft in ieder geval een duidelijke favoriet. Hij denkt dat de Amsterdammers de grootste kans maken vanwege het ontbreken van Harry Kane.

Zelf maakte Van Persie dit jaar al eens indruk in een duel met Ajax. “Wat ik altijd probeer is de eerste vijftien minuten kijken naar hoe centrale verdedigers in de wedstrijd zitten. Die openingsfase is voor een spits nooit cruciaal. Ik keek hoe ze reageerden als ik me wat liet terugzakken naar het middenveld. Of als ik vanuit de rug van die Argentijnse jongen (Magallán, red.) ging spelen”, vertelt Van Persie in het Algemeen Dagblad.

Dat pakte goed uit. “Alles viel samen. Luchtduels met De Ligt, daar begin ik niet aan. Dat heeft geen zin. Die is zó goed, zó sterk. Ajax tegen Juve heb ik trouwens grotendeels gemist. Ik zat bij de show van Najib Amhali. Spurs tegen City heb ik wel gezien. Dat was beter dan een fantastische film. Ajax is nu favoriet, omdat Spurs zonder Kane speelt”, besluit de Feyenoord-held zijn relaas.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.