Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat vol voor de komst van Martin Odegaard’

Ajax heeft haar vizier gericht op de komst van Martin Odegaard. Dit weet Voetbal International te melden. Ze hopen hem dan ook vast te leggen als vierde nieuwe versterking voor het volgende seizoen. Eerder legde de Amsterdammers al Razvan Marin, Kjell Scherpen en Kik Pierie vast.

De twintigjarige aanvaller wordt al langere tijd intensief gevolgd door Ajax. Ödegaard is dit seizoen een van de sterkhouders van Vitesse en in Arnhem goed voor acht doelpunten en negen assists. De Gelderse club huurt het Noorse talent van Real Madrid, waar hij nog een verbintenis heeft tot medio 2021.

Ajax ziet in Ödegaard de ideale opvolger van Hakim Ziyech. De Marokkaanse technicus heeft nog een doorlopende verbintenis in Amsterdam, maar de kans is groot dat hij deze zomer een transfer maakt naar een buitenlandse topclub.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.