Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord kijkt met pijn naar oude club: ‘Jammer dat ze degraderen’

Het ziet ernaar uit dat NAC Breda volgend seizoen in de Keukenkampioen Divisie speelt. Ze verloren gisteren in eigen huis met 0-4 van Feyenoord en het doek lijkt gevallen voor de Bredanaars. Feyenoord-verdediger Eric Botteghin had een makkelijke avond maar leeft toch mee met zijn voormalige werkgever.

De Braziliaanse verdediger vond dat zijn oude club machteloos overkwam. “Je merkt aan alles dat ze geen vertrouwen hebben. Dat is jammer, want ik denk dat het een hele mooie club is, met mooie supporters, mooi stadion en een goede sfeer. Het lijkt erop dat ze gaan degraderen. Helaas, ik vind het heel jammer.”

Voor Feyenoord staat er in de laatste twee wedstrijden niks meer op het spel, nu de derde plaats een feit is. “De laatste twee wedstrijden willen we gewoon aan de bak. En zorgen voor een mooie afscheidswedstrijd voor Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. Wij gaan ervan genieten”, besloot Botteghin.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.