Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Paris Saint-Germain wordt concreet voor Donny van de Beek’

Het Franse Paris Saint-Germain wordt concreet voor Donny van de Beek. Dit weet het medium L’Equipe te melden. Aanvankelijk was de club van oefenmeester Thomas Tuchel flink aan het bieden op Frenkie de Jong, maar de spelmaker van de Amsterdammers besloot naar FC Barcelona te vertrekken voor 86 miljoen euro. Ook Matthijs de Ligt werd gevolgd door de scouts van de Franse titelhouder, maar de centrumverdediger bleek al vrij snel onhaalbaar.

Nu staan er nog twee Ajacieden op de shortlist van technisch manager Antero Henrique: vleugelspits David Neres en de hierboven genoemde Van de Beek. Vooral de laatstgenoemde Ajacied zouden ze bij Paris Saint-Germain dus wel willen hebben, maar de verwachting is dat directeur voetbalzaken Marc Overmars behoorlijk hoog in de boom gaat zitten voor de international van het Nederlands elftal. Hij wil een absolute leegloop voorkomen en zal een irreëel bedrag vragen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.