Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham Hotspur pakt uit tegen Ajax met opvallende opstelling’

Tottenham Hotspur coach Maurico Pochettino moet flink gaan puzzelen met zijn opstelling tegen Ajax. Hij heeft namelijk te kampen met het nodige blessureleed en schorsingen. De verwachting is dat hij uit gaat pakken meet verrassende basiself.

Sterspeler en topscorer Harry Kane is er sowieso niet bij: het ziet ernaar uit dat de Engelsman dit seizoen überhaupt niet meer in actie komt voor zijn werkgever, al is er een kleine mogelijkheid dat hij op tijd klaargestoomd kan worden voor een mogelijke Champions League-finale in het Estadio Wanda Metropolitano tegen FC Barcelona of Liverpool.

Ook Moussa Sissoko is geblesseerd en daarnaast is Heung-Min Son geschorst voor de eerste wedstrijd op het nieuwe White Hart Lane. Vermoedelijk gaat Pochettino kiezen voor een opstelling met de 34-jarige Fernando Llorente in de punt van de aanval, bijgestaan door Lucas Moura. Het middenveld bestaat hoogstwaarschijnlijk uit Victor Wanyama, Eric Dier, Dele Alli en Christian Eriksen, en de verdediging uit Kieran Trippier, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Danny Rose. Hugo Lloris staat natuurlijk op goal en Davinson Sánchez zit op de bank.

Verwachte opstelling Spurs: Lloris; Trippier, Vertonghen, Alderweireld, Rose; Wanyama, Dier, Alli, Eriksen; Moura, Llorente.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.