Voetbal4u.com

“Ik ben wel een beetje klaar met Berghuis en Jörgensen”

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Rene van der Gijp heeft genoten van Feyenoord in de met 0-4 gewonnen uitwedstrijd tegen NAC Breda. De Rotterdammers traden aan met o.a Orkun Kokcu en Dylan Vente in de basis wat hij erg verfrissend vond.

“Ik heb met plezier naar Kökcü en Vente gekeken. Ze speelden goed, maar dat was ook niet moeilijk tegen een zwak NAC”, aldus Van der Gijp in Veronica Inside. “Het is juist fijn om te zien dat zij speelden, want ik ben klaar met Berghuis en Jörgensen.”

Van der Gijp besluit: “Zij hebben een houding alsof ze er geen zin meer in hebben bij Feyenoord. Bij Watford was Berghuis niet goed genoeg en in De Kuip loopt hij rond alsof hij heel groot is.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *