Voetbal4u.com

‘Tonny Vilhena staat voor verrassende transfer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De toekomst van Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena ligt misschien wel in de Primera Division. Volgens diverse Spaanse media is Real Betis Sevilla in de markt voor hem.

Onlangs liet de international van het Nederlands elftal nog in een interview weten: “Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat, maar ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop en een nieuwe uitdaging. Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat. Het heeft geen zin voor mij om naar een club te gaan waar ik niet pas of waar ik niet aan spelen toekom. Ik wil in elk geval graag in een voetballend team terechtkomen.”

Volgens de website Transfermarkt bedraagt de transferwaarde van Vilhena momenteel 12 miljoen euro. Ook het Duitse Eintracht Frankfurt wil hem wel overhevelen uit Rotterdam-Zuid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *