Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolas Tagliafico volgend jaar naar deze club uit de Premier League’

Langzaamaan wordt bekend voor welke club Nicolas Tagliafico volgend seizoen zal spelen. Atletico Madrid was voor hem in de markt maar zij hebben liever Alex Telles van FC Porto. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

En dit maakt de weg vrij voor de Londense grootmacht Arsenal. Ze zien in de Argentijnse pitbull de ideale opvolger van Nacho Monreál, die komende zomer transfervrij lijkt te gaan vertrekken. Tagliafico zal dan de concurrentie aan moeten gaan met Sead Kolasinac.

De zaakwaarnemer van de 26-jarige Tagliafico, Ricardo Schlieper, bevestigde onlangs al dat zijn cliënt geen contractverlenging in Amsterdam wil aangaan omdat hij na dit seizoen een stap hogerop hoopt te kunnen maken. Er gaan echter ook geruchten dat Ajax daar voorlopig nog lak aan heeft: de Eredivisie-koploper wil hem mogelijk ‘gewoon’ aan zijn contract tot medio 2022 houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.