Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars en Edwin van der Sar nemen belangrijk Ajax-besluit

In 2017 haalde Ajax de Europa League-finale waarin het verloor van Manchester United. Het jaar daarop verliep dramatisch. Nu zijn ze weer terug in een misschien wel nog betere versie. Marc Overmars en Edwin van der Sar willen er alles aan doen om niet weer ernstig terug te vallen.

Als halvefinalist in de Champions League kijkt heel Europa mee naar Ajax. Van der Sar wil voorkomen dat dit een leegloop oplevert. “Mijn idee is niet om zeven spelers van dit team te verkopen, maar om competitief te blijven en dit niveau volgend seizoen weer te halen”, vertelt de oud-doelman in The Guardian.

Van der Sar realiseert zich tegelijkertijd dat Ajax niet de hele ploeg kan behouden. “Marc (Overmars, red.) en ik zijn ook speler geweest, wij verlieten het nest op een zeker moment ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. We weten dat het gaat gebeuren.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.