Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Milan wil portemonnee trekken voor deze Feyenoorder’

AC Milan ziet het wel zitten in Feyenoord-verdediger Jeremiah St. Juste. Ze willen dan ook een poging gaan wagen voor hem deze zomer.In de winterstop was Zenit St. Petersburg zelfs bereid om twee miljoen meer te betalen, maar Martin van Geel wilde zijn verdediger toen niet laten gaan.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

AC Milan zal zich wel moeten plaatsen voor Europees voetbal om over de financiële middelen te beschikken. Momenteel bedraagt de voorsprong op nummer acht Lazio Roma slechts één punt en die plek geeft aan het eind van het seizoen geen recht op Europa League-voetbal. Sampdoria zal op haar beurt eerst enkele spelers moeten verkopen. Wordt vervolgd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.