Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag wijzigt basiself in bekerfinale tegen Willem II’

Morgen speelt Ajax de bekerfinale in de Kuip tegen Willem II. Trainer Erik ten Hag zal zijn beste spelers niet gaan sparen in dit treffen. We kunnen wel één wijziging noteren: de verwachting is namelijk dat Ajax tegen de Tilburgers begint met Noussair Mazraoui als rechtsback.

De Marokkaanse vleugelverdediger viel in het Allianz Stadium van Juventus uit met een vervelende blessure, maar is in het hier en nu weer wedstrijdfit. In Londen koos Ten Hag nog voor Joël Veltman, maar de bekerfinale wordt vermoedelijk gebruikt om Mazraoui klaar te stomen voor de tweede halvefinalewedstrijd tegen de Spurs.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Tadic, Neres.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.