Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het succes van Ajax levert PSV helemaal niets op’

Ajax presteert waanzinnig in de Champions League en staan met één been in de finale. Vaak wordt er gezegd dat door het succes van één club de hele competitie hier mee van profiteert vanwege de waardestijging van spelers. Dit weet zaakwaarnemer Rob Jansen te melden.

Ajax doet het momenteel geweldig in de Champions League en er wordt weleens gezegd dat de spelers van de andere Eredivisie-clubs op deze manier ook meer waard worden. Jansen: “Het succes van Ajax heeft een waarde voor het hele Nederlandse voetbal.” Hij doelt echter niet op de aanstaande transfers van Steven Bergwijn en Hirving Lozano, die wat hem betreft zeker niet méér waard worden. “Omdat ze nu gedeeld eerste staan met Ajax, zou dat zo werken? Nee, dat denk ik toch niet.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.