Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax biedt negen miljoen op Lisandro Martinez van Defensa y Justicia’

De kans is zeer groot dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste periode bij Ajax dus de Amsterdammers waren hard opzoek naar een vervanger. En deze hebben ze nu gevonden. Volgens het medium Radio Continental gaat het om Lisandro Martinez van het Argentijnse Defensa y Justicia. De Amsterdammers zouden een bod van negen miljoen euro op hem hebben gedaan.

Martínez gooit al een tijdlang behoorlijk hoge ogen in zijn vaderland. Met zijn werkgever werd hij in het voorbije seizoen tweede in de competitie en bovendien debuteerde hij al voor het Argentijnse nationale team. Aanvankelijk leek het erop dat hij voor River Plate zou gaan spelen, maar inmiddels lijkt het er alleszins op dat zijn toekomst in Europa ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.