Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV neemt deze zomer afscheid van sowieso drie eerste elftalspelers’

PSV kan deze zomer flink gaan cashen op de transfermarkt in de vorm van Steven Bergwijn en Hirving Lozano maar er zijn ook een aantal overbodige spelers. Gastón Pereiro, Derrick Luckassen en Bart Ramselaar mogen deze zomer vertrekken bij de Eindhovenaren.

De Telegraaf bericht op maandagmorgen: “PSV zal in de zomer meewerken aan een transfer van de op een zijspoor belande Bart Ramselaar. Wil de club uit Eindhoven nog miljoenen overhouden aan Gaston Pereiro, dan zal ook de Uruguayaan verkocht moeten worden. Zijn contract loopt na volgend seizoen immers af en de middenvelder lijkt niet voornemens te verlengen.”

De krant gaat verder: “Een andere topaankoop, Derrick Luckassen, mag eveneens vertrekken. De verdediger is dit seizoen al verhuurd aan Hertha BSC, maar nauwelijks in actie gekomen. Luckassen werd in 2017 voor zo’n zes miljoen overgenomen van AZ. Ook voor Ramselaar en Pereiro tastte PSV de jaren ervoor in de buidel, met bedragen van dezelfde orde van grootte.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.